Διακοπές στην Τήνο

Τήνος

Κυκλάδες

Η Τήνος είναι ένα τυπικό κυκλαδίτικο νησί , με ένα πολυσύχναστο λιμανάκι και με γραφικά στενά δρομάκια με ασβεστωμένα κτίρια. Σε όλους τους Έλληνες η Τήνος είναι γνωστή κυρίως για έναμόνο πράγμα: την εκκλησία της Παναγίας Ευαγγελίστριας, ή ο Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας της Τήνου. Στις 15 Αυγούστου, στη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και εθνική γιορτή για την Ελλάδα, η Τήνος είναι γεμάτη από προσκυνητές που έρχονται να προσευχηθούν σε μια θαυματουργή εικόνα. Το νησί διαθέτει επίσης ένα Αρχαιολογικό Μουσείο με μια πολύ πλούσια συλλογή αναλογικά με το μικρό μέγεθος του νησιού το οποίο στερείται των ιδιαίτερα μεγάλων αξιοθεάτων. Μπορεί κανείς να επισκεφθεί την Τήνο με πλοίο. Υπάρχουν πολλά ημερήσια δρομολόγια πλοίων προς την Τήνο από το λιμάνι της Ραφήνας.

Δείτε την πολυτελή βίλλα Madeleine στο νησί της Τήνου και κάντε κράτηση εδώ: https://www.airbnb.com/rooms/5019616

 

Madeleine

 

Tinos, Cyclades, Greece, Greece

The villa has been built in the traditional style of Tinos and exudes luxury. Despite the traditional construction, the villa is provided with all comforts and has all modern facilities.

Βίντεο και φωτογραφίες της Τήνου

trips, journeys, τουριστικός οδηγός, tourist guide Tinos, σπίτι στη Τήνο, Ξενάγηση, Sightseeing Tour, διακοπές στην Ελλάδα, visit Greece